bestemming bereikt...

janny westra en reina heuvingh
- bestemming bereikt

Ze zijn getrouwd met twee Albanese neven die voor het oorlogsgeweld uit Kosovo gevlucht waren, nu al weer een kleine eeuwigheid geleden, en zo begon de vriendschap tussen de Groninger vrouwen Janny Westra en Reina Heuvingh. Ze bleken allebei gek van voetbal te zijn, en werden ondanks het grote leeftijdsverschil al snel hartsvriendinnen die ook samen naar wedstrijden gingen.

Een jaar of twee geleden besloten ze hun voetbalherinneringen op te gaan schrijven, maar omdat dat misschien een beetje saai zou zijn gingen ze er een spannend verhaal omheen schrijven. Dat lukte wonderbaarlijk goed, want het boek dat er nu ligt, Bestemming Bereikt, lees je in n ruk uit, omdat je echt wil weten hoe het afloopt met die twee ondernemende vrouwen die verzeild raken in de meest onwaarschijnlijke avonturen.

Halverwege het boek denk je dat je weet waar de titel op slaat, maar dat grapje blijkt maar een kleine tussenstop te zijn. Pas helemaal aan het eind, bij de uitermate verrassende ontknoping, is de bestemming pas echt bereikt. Meer verklappen we hier niet, want deze luchtige thriller moet je gewoon zelf lezen.

Bestemming Bereikt is door Janny en Reina min of meer in eigen beheer uitgegeven bij de internet-uitgeverij Boekscout, waar je het boek via "print-on-demand" kunt bestellen.

Tip
Je kunt, als je in de provincie Groningen woont, ook een keer gaan eten in de meer dan voortreffelijke pizzeria van Janny en haar man Sabri in Zuidhorn en het boek daar kopen. Is misschien wl zo leuk!

de flaptekst

de man keek ons stomverbaasd aan...
Arnold is al twee jaar dood...

 

Janny Westra en Reina Heuvingh

terug naar de startpagina van moors magazine