Het Groninger gemengd koor Panta Rhei organiseert twee keer een Sing-in voor mannen. Het koor zoekt versterking bij de bassen en de tenoren en wil potentiële nieuwe mannen het plezier van samen zingen laten ervaren en tegelijkertijd een beeld geven van de sfeer en de variatie in het repertoire.
De Sing-ins vinden plaats op woensdagavond 9 en 16 juni van 20.00 tot 22.15 uur in de Immanuelkerk aan het Overwinningsplein in Groningen. Geïnteresseerde mannen zijn welkom om de set van twee Sing-ins bij te wonen, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van één van de twee momenten.

Over Panta Rhei
Panta Rhei telt op dit moment 37 leden.
Het koor is tien jaar geleden ontstaan uit een cursus koorscholing en stemvorming aan de Volksuniversiteit Groningen. Hoewel de samenstelling en de leiding van het koor door de jaren heen gewijzigd is, is er altijd aandacht gebleven voor koorklank en stemvorming.
Panta Rhei  onderscheidt zich van andere koren door de diversiteit van het repertoire. Is er voor hun laatste concert uitsluitend gekozen voor werken uit de Romantiek, tijdens eerdere concerten liet het koor een mix aan stijlen zien. Afgelopen november 2009 werden klassieke stukken als het Lacrimosa uit het Requiem van Mozart gecombineerd met volksliederen uit Macedonië en Dalmatië.
Ook in de samenwerking met muzikanten toont Panta Rhei zich gevarieerd. Het koor werkte onlangs samen met een zigeunerorkest en werd bij eerdere concerten – naast de vaste pianobegeleiding door Petra Wielemaker – begeleid door een strijkkwartet, een amateursymfonieorkest en een harmonie-orkest.

Na de Romantiek bereiden de koorleden, onder leiding van Erik Kammenga, een uniek concert voor met nog nooit eerder uitgevoerde werken van de hedendaagse componist Wim Dirriwachter, voormalig docent compositie aan het conservatorium te Groningen.
Panta Rhei repeteert wekelijks op de woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de Immanuelkerk aan het Overwinningsplein in Groningen.