Het Belgische radio/tv- en opinieweekblad Humo heeft regelmatig aardige acties. Zo kun je regelmatig kiezen voor een Humo met of zonder dvd, en nu, aan het eind van het jaar, voor een Humo met of zonder zakagenda. Dat ding kostte bijna niks, en de opbrengst ging dan ook nog eens naar Oxfam, terwijl je er ook nog een handige en zeer grappige agenda aan overhield, met tekeningen van de onvolprezen Ever Meulen.

Goed nieuws, want die agenda is voor vijf en een halve euro ook los te bestellen via de Humo-site, waar je overigens ook verder eens rond zou kunnen kijken, want op die website is meer dan voldoende te beleven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de internettips. Als je de agenda wilt bestellen moet je even naar shop doorklikken. Hier wat kleine voorbeelden van bladzijden uit die agenda. Let ook op de piepkleine tekeningetjes die bij bepaalde dagen zijn afgedrukt.

Als je dan toch bij de Humo-shop bent, kijk dan ook eens bij de dvd’s – die zijn ook maar vijf en een halve euro per stuk, en zeer de moeite waard.

januari

als je de agenda openslaat...

de achterkant