een boom...

portret van een boom
- in de prinsentuin in leeuwarden
Eigenlijk ben ik een beetje een natuurbarbaar, want ik weet bijna niets van de natuur - dat wil zeggen dat ik bijvoorbeeld van de meeste bomen niet weet wat voor boom het nu eigenlijk is, en dat ik tot mijn grote schande moet bekennen dat me dat eigenlijk ook nieteens zoveel interesseert. Terwijl ik aan de andere kant een enorme bomenliefhebber ben, en ik enorm kan genieten van een mooie boom, zeker als het om fraaie oude exemplaren gaat, zoals deze in de Prinsentuin in Leeuwarden.

Ik ben altijd een beetje verbaasd dat iedereen altijd zonder op of om te kijken langs zo'n boom loopt, want ik moet er altijd even uitgebreid naar kijken. En als je even naar de reeks foto's kijkt die ik van deze boom maakte begrijp je misschien ook waarom. En dit is dan alleen nog maar het "portret" van deze boom op ooghoogte...

De galerie werkt als volgt: je klikt op een van de foto's, dan verschijnt de foto vol in beeld. Rechts in beeld klikken en je gaat verder naar de volgende foto, links naar de vorige, ernaast en je komt weer hier.

 

 

terug naar de startpagina van moors magazine