rhythm & blues night 2013

rhythm & blues night 2013
- 20.00 - 03.00 uur
- en verder...
- foto's jip moors

Rhythm & Blues Night 2013, in de Oosterpoort in Groningen.

Foto's:  Jip Moors

Het verslag van het festival werd geschreven door Holly Moors, en hier vind je het laatste deel van de fotografische impressie die Jip Moors maakte, en die misschien nog wel een beter beeld geeft van dit kleine maar altijd weer verrassende festival.

Elke act had een uur om te spelen, en we liepen het festival hier dan ook per uur met je door. Maar dan waren er ook nog de details die niet meteen bij de verschillende acts te plaatsen waren, zoals de man die bij de stand van de sympathiekste platenzaak van Nederland, Swingwaster (te vinden achter de Stadsschouwburg in Groningen, een absolute aanrader voor iedereen die van jazz en blues houdt) op een ouderwetse pick-up oude rhythm & bluesplaatjes zat te draaien.

En er was het publiek natuurlijk, en de man die luchtgitaar stond te spelen, de bierglazen op de rand van het podium, en nog zo wat details die Jip zag. Hier vind je de rest van zijn fotografische verslag:

De galerie werkt als volgt: je klikt op een van de foto's, dan verschijnt de foto vol in beeld. Rechts in beeld klikken en je gaat verder naar de volgende foto, links naar de vorige, ernaast en je komt weer hier.

 

terug naar de startpagina van moors magazine