Ehm, ja, ik zal 2009 beginnen met een schone lei…. gisteren is er ingebroken in ons huis, ze hebben alles meegenomen wat ze konden dragen. Mijn nieuwe laptop, externe harde schijf met al mijn muziek, werk, fotoos, etc., nieuwe rugzak vol met kleren van het nieuwjaarsfeest waar ik net vandaan kwam, electrische kachel, speakers, portemonnee met 1000 rand en mijn pinpas, ehm, ja kan nog wel even doorgaan, pc van huisgenoot, playstation, handdoeken die aan de waslijn hingen, etc..

Politie is net langsgekomen, maar ik denk niet dat mijn verzekering iets gaat dekken. deuren waren op slot enzo, en de schoonmaakster is prime suspect, maar mijn laptop heb ik niet gekocht, en mijn andere spullen zijn niet gedekt of niet geregistreerd. Ik blokkeer nu mijn bankpas, dus financieel gedonder komt er ook weer aan. Ehm, ja.. ik weet niet of en hoe je me zou kunnen helpen, maar ik dacht ik laat het even weten in verband met losse eindjes enzo. Misschien zou je de huur voor deze maand even voor me kunnen overmaken, aangezien mijn rekening geblokkeerd gaat worden.


(Huur is inmiddels overgemaakt)

Toen ik Rik daarna aan de telefoon kreeg, bleek dat er was ingebroken terwijl ze lagen te slapen, en dat de inbrekers heel stilletjes de woonkamer, keuken en de rest hadden leeggeroofd. Niemand heeft iets gehoord. Inmiddels heeft hij een nieuwe bankpas, zijn er nieuwe sloten op alle deuren gezet en is er een alarmsysteem geïnstalleerd.

(5 januari 2009)