scheef hekkie

Dit hekje staat net vóór het pleintje waar we het over hebben, maar de staat waarin het verkeert maakt wel duidelijk waarom de hekjes op het pleintje weer schielijk zijn weggehaald.

hekje op pleintje

De boom die hier stond was goed zichtbaar, ook doordat er een hekwerkje omheen stond, maar dit hekje is voor automobilisten die van links komen alleen maar een dun zwart streepje, daar helpt zelfs een reflector overdag niets aan.

hekje weg...

Een week later was het hekje dan ook verdwenen. Nu maar afwachten of er toch weer een boom op deze plek komt.

boomstronkje en onbedoelde humor

Even verderop staat nog het hekwerkje om een zielig afgezaagd boomstronkje. Iemand met gevoel voor humor heeft een bord op het ding gehangen met de tekst “Plantenmarkt Groei en Bloei”…

stronk in plas...

Je kunt ook wel zien dat het met de afwatering niet in orde is hier…

bankje met afvalbak...

Begin juni staat er ineens een bankje, met een afvalbak ernaast. Als afscheiding nieteens zo gek, maar ga je daar rustig zitten, met al die vlak langs je voeten razende auto’s?

goed zichtbare afvalbak...

Het voetgangersgebied wordt er in ieder geval meteen behoorlijk wat ruimer van, en de afvalvbak is zo fors geschapen dat hij goed zichtbaar is voor aanstormend autoverkeer.

in de schemering...

Zelfs als het gaat schemeren is de afvalbak goed te zien. Als je op het bankje gaat zitten is het wel verstandig om je voeten aan de rechterkant neer te zetten. Wellicht was een bankje met een dwingende rugleuning nog verstandiger geweest?


Wordt ongetwijfeld nog weer een keer vervolgd…