de witte stip is het kettingzaagsignaal...

De witte stip betekent dat deze boom, langs de Waterhuizenweg in Haren, bij de oude school, voer voor de kettingzaag is.

vier grote oude bomen...

Vier grote, oude, beeldbepalende bomen zullen moeten wijken voor het kettingzaagbeleid van de gemeente Haren, dat ondanks felle protesten ook dit jaar gewoon doorgezet wordt, dankzij de nieuwe inzichten van een nieuwe ambtenaar. Oude bomen kunnen namelijk zomaar spontaan omwaaien, en dan kan de gemeente wel een proces aan de broek krijgen, en dat kunnen we niet hebben natuurlijk…

een scheve boom...

Een scheve boom is natuurlijk echt levensgevaarlijk, al staat hij al zestig jaar zo scheef. Weg dus.

weer twee witte stippen...

Ook deze twee zijn niet alleen te oud en te hoog, maar vooral ook veel te scheef. Het wordt straks een kale boel, daar aan de Waterhuizenweg.

boom aan de meerweg

Aan de Meerweg staan ook een paar bomen die ten dode opgeschreven zijn. Dit is er één van.

een heel rijtje

Toen deze “prachtvolle” appartementen aan de Nesciolaan gebouwd werden is er niet bepaald zachtzinnig met de bomen omgesprongen, met als resultaat dat er een heel rijtje tegen de vlakte moet.

witte stip betekent kettingzaag

Nog een van de vele fraaie bomen langs de Meerweg die zullen sneuvelen. En dan laten we hier nog maar een fractie zien van de “openbare” bomen die straks kennis zullen maken met het kettingzaagbeleid van de gemeente Haren.