Omdat moors magazine nogal veel dataverkeer genereert, zoals dat zo fraai in vakjargon heet, krijg ik elk jaar een tamelijk forse rekening voor het in de lucht houden van dit bewust reclameloze internetkrantje. Voor mij is dat zo langzaamaan een beetje te prijzig geworden. Daarom roep ik één keer per jaar je hulp in. Dat werkt heel simpel.

Word “steunpilaar” om de kosten van deze website wat te spreiden. Als tegenprestatie stuur ik je, als je tien euro of meer stort, een paar originele cd’s (en ik ben niet zo zuinig!). Je kunt aangeven welk genre (klassiek, wereldmuziek, bluegrass, singer/songwriter, blues), of je kunt je laten verrassen. Kortom – het mes snijdt aan twee kanten. Ik kan hier gewoon rustig doorgaan met het uitbouwen van dit dagelijkse magazine, en jij hebt er weer wat mooie muziek bij.

Wat moet je doen?

  • Stort een tientje (of meer) op bankrekening NL07 INGB 0002 2380 72 tnv Holly Moors te Haren, en vermeld je naam en adres (en eventueel de muziekcategorie) bij “mededelingen” (anders wordt het opsturen van de cd’s wat lastig). Dat is alles.
  • Voor lezers in België of andere buitenlanden zijn de volgende nummers noodzakelijk:
    IBAN: NL07INGB0002238072
    BIC: INGBNL2A