Omdat moors magazine nogal veel dataverkeer genereert, zoals dat zo fraai in vakjargon heet, krijg ik elk jaar een tamelijk forse rekening voor het in de lucht houden van dit bewust reclameloze internetkrantje. Voor mij is dat zo langzaamaan een beetje te prijzig geworden. Daarom roep ik heel af en toe je hulp in. Dat werkt heel simpel.

Word “steunpilaar” om de kosten van deze website wat te spreiden. Als tegenprestatie stuur ik je, als je vijftien euro of meer stort, een paar originele cd’s (en ik ben niet zo zuinig! – de portokosten lopen tegenwoordig de spuigaten uit, dus 15 euro is het startbedrag geworden). Je kunt aangeven welk genre (klassiek, wereldmuziek, bluegrass, singer/songwriter, blues), of je kunt je laten verrassen. Kortom – het mes snijdt aan twee kanten. Ik kan hier gewoon rustig doorgaan met het uitbouwen van dit dagelijkse magazine, en jij hebt er weer wat mooie muziek bij.

Wat moet je doen?

  • Stort vijftien euro (of meer) op bankrekening NL03RBRB0783059930 tnv PHM Moors te Haren, en vermeld je naam en adres (en eventueel de muziekcategorie) bij “mededelingen” (anders wordt het opsturen van de cd’s wat lastig). Dat is alles.