Een tweede plaat schijnt soms spannend te zijn, zeker als de eerste zo voortreffelijk was als de eerste van Corinne, die zich voor Second Sight voluit Corinne West noemt. Bij Corinne is de conclusie snel getrokken – ze is alleen maar beter geworden.

De stem is misschien zelfs nog iets voller en warmer geworden, en de band is nog een slag professioneler zonder gladjes te worden. Alle liedjes zijn weer door Corinne zelf geschreven, ze zingt zelf tweede stem (en dat pakt schitterend uit) en haar kwaliteit is duidelijk door anderen herkend, want er spelen een paar echte grote jongens mee op deze plaat – Jerry Douglas onmiskenbaar op dobro, Mike Marshall mandoline, Tony Furtado op banjo, Darol Anger op fiddle en nog wat van dat soort bluegrasszwaargewichten. En de heren spelen hier duidelijk niet omdat ze ingehuurd zijn, daavoor spat het plezier en de inspiratie er te veel af.

Veel hebben we daar niet aan toe te voegen, behalve misschien nog dat de liedjes allemaal bijzonder goed zijn. Een heerlijke, frisse en toch warme plaat, en een ouderwets groeiplaatje.