Jean Innemée was een onmisbare man in de Limburgse muziekwereld. Dat begon al in het begin van de jaren zestig toen hij met zijn band The Walkers een aantal forse hits scoorde. Er zijn nog steeds mensen die denken dat hun versie van Oh Lonesome Me van Creedence Clearwater Revival was, terwijl ze duidelijk hun eigen, maar net zo sterke geluid hadden. Een van de eerste hits van de band was een door Innemee bewerkte versie van de traditional There’s no more Corn on the Brazos, door hemzelf, met die onmiskenbare, gruizige stem gezongen.

Na een groot aantal jaren met The Walkers heeft Innemée met wat muzikale vrienden nog een paar Limburgse klassiekers gemaakt, waarvan zijn twee mijnwerkersplaten wel de bekendste zijn. Dat hij tot het allerlaatst nog een absolute topmuzikant was is te horen op zijn laatste opname, die hij maakte met de Limburgse folkband Vooks. Hij nam met die band in maart 2007, toen hij al erg ziek was, nog één keer No More Corn op. Een paar maanden later overleed Jean Innemée.

Klik op het driehoekje om een fragment van Jean Innemee’s eerste en laatste versie van No More Corn On The Brazos te beluisteren.