Het toeval wou dat hun cd’s vrijwel gelijktijdig hier in de bus vielen, en dan is vergelijken, met zulke opmerkelijke naamsovereenkomsten, een beetje voordehandliggend, vrees ik.

Eliza Lynn

De stem van Eliza Lynn is een stem die de gelederen verdeelt, vermoed ik – je vindt haar manier van voluit zingen óf geweldig, of heel erg vreselijk. Zelf val ik voor haar stem als een blok. En daar komt bij dat ik haar zelfgeschreven liedjes fantastisch vind, de arrangementen perfect toegesneden op die liedjes en dat de band geïnspireerd speelt. Luister zelf even naar het fragment – als je dit goed vindt is deze cd een absolute aanrader.

Lynne Hanson

Lynne Hanson heeft een veel minder opmerkelijke (of, zo je wil, karaktervolle) stem, al zingt ze buitengewoon mooi, zeker als er een tweede stem bijkomt (die komt overigens van weer een andere Lynn, Lynn Miles). Ook van haar laat ik een karakteristiek fragment horen, zodat je zelf kunt oordelen of deze fijnzinnige singer/songwriter je bevalt. Ook zij schreef al haar liedjes zelf, en ook hier zijn de arrangementen erg mooi. Twee verschillende smaken dus, maar allebei aanraders.Klik op het driehoekje om het fragment te beluisteren.