De quarantaine club van Leon Giesen aka Mondo Leone

 

 

Het land komt stil te liggen. Mensen werken thuis, het culturele leven stopt. Ik hoef jullie niks te vertellen. Dit is bij jullie en bij mij het geval.
Ik zit thuis en velen van jullie ook. Dus… daar ligt een kans! Laten wij de Quarantaine Club vormen.
Quarantaine betekent 40 dagen. Ik ga 40 dagen lang thuis voor jullie aan het werk. Iedere dag stuur ik aan de mensen die mee doen, een liedje (dat niet op CD staat), een muziekfilmpje (dat de meesten niet kennen), een verhaal (dat niet op het podium is geweest) of iets anders prikkelends.
Dat doe ik voor 1 euro per ding per dag. Dus meedoen kost 40 euro. De prijs van een etentje, wat veel mensen door thuis te zitten uitsparen. Iedereen krijgt een lichtpuntje op de dag. Het wordt misschien wel de soundtrack van deze periode. Als 100 mensen meedoen kan ik er inderdaad 40 dagen aan besteden en en cultureel doorzeilen in deze windstille tijd.
Ik ga komende maandag, 16 maart, het eerste opbeurende of anderszins verstrooiende bericht / liedje / verhaal verzenden. Ik ga dit weekend alvast aan het werk. Voor de zekerheid heb ik vandaag een lijst gemaakt en ik heb genoeg materiaal voor 40 dagen. Ik kom niet halverwege stil te liggen. Beloofd. Vrijdag 24 april komt de laatste mail.
Doe je mee? Dat zou geweldig zijn. Mail dan naar club@mondoleone.nl en maak dan 40 euro over naar NL 79 RABO 0394 5702 86 ten name van L. Giesen in Utrecht. En vermeld daarbij voor de zekerheid het emailadres waarop je de ‘goodies’ wil krijgen.
Ben benieuwd, lijkt me super leuk.
Alle goeds,
Leon
Mondo Leone