Stash is een uniek trio van drie veteranen uit Los Angeles. Drummer en producer Joey Peters (Grant Lee Buffalo, Cracker), bassist, singer-songwriter en producer Ted Russell Kamp (Shooter Jennings, Tanya Tucker), en gitarist, singer-songwriter en producer Rich McCulley (Geffen, Columbia) vormen samen het power trio STASH, waarin ze country en rock op hun eigen unieke manier combineren.

Deze drie mannen hebben op zich niets meer te bewijzen, want ze hebben alledrie al een indrukwekkende muzikale loopbaan achter de rug, en je kunt dan ook horen dat ze vooral met heel veel plezier samen muziek aan het maken zijn – soms gewoon lekker onpretentieuze rock ‘n’ roll, maar dan wel zo dat je er meteen een goed humeur van krijgt.

McCulley en Kamp zijn allebei multi-instrumentalisten, dus alles op dit album wordt door de mannen zelf gespeeld en gezongen (alleen op Talk the Talk zingt Anna Maria Rosales een tweede stem). McCulley speelt vooral gitaar, maar hij pakte hier ook de mandoline, de mondharmonica en keyboards erbij, terwijl Kamp, die een geweldige bassist is, hier ook gitaar, keyboards, banjo, trompet en trombone speelt, terwijl drummer Peters elk percussie-instrument dat hij maar kon inzetten ook heeft ingezet.

Walk the Walk is hun eerste album als een band, en je kunt meteen horen dat hier niet alleen een paar geweldige musici aan het werk is, maar ook een stel vrienden. Heerlijk plaatje!

Luister hier naar een paar fragmenten: