We hebben hier al eerder enthousiast over deze band geschreven, en als je ze al eerder hebt gehoord hoef je alleen te weten dat ze een nieuwe cd uit hebben gebracht en dat hij ook weer meer dan uitstekend is. Voor de anderen: dit is een band met jonge honden die het live geweldig doen en die op hun nieuwe cd Strange Invitation laten horen dat ze ook rustige, ontspannen nummers kunnen spelen, en dat die ballads dan net zo sterk overkomen als hun snellere werk.

De band wordt eigenlijk gewoon met elke cd wat beter, lijkt het wel. Subtieler, en nog mooier samenspelend. Af en toe doen ze wat denken aan de Jayhawks in hun gloriedagen, maar meestal hebben ze gewoon hun eigen ontspannen stringbandgeluid – een beetje rootsy, maar zeer van deze tijd. De twee fenomenale fiddlers horen we ook hier regelmatig los gaan, en verder is het een band die lekker hecht en intensief samenspeelt, en dat levert weer nummers op die bij elke luisterbeurt weer wat meer geheimen prijsgeven.

De band tourde begin oktober door Nederland, en wij hadden hier de primeur van dit fraaie album, waarvan ze de eerste exemplaren na hun optredens hier verkochten.