Hoera, we kunnen weer naar het café en restaurant!

Maar helaas…

De ‘versoepelingen’ maken het voor Mondo Leone, en voor vele andere acts onmogelijk om op te treden. Die anderhalve meter werkt niet en ‘kan niet uit’ in het theater, laat staan in de huiskamer. Dus alles ligt nog steeds helemaal stil voor mensen die blij worden van Mondo Leone en voor Leon zelf. En dat is niks.

Voor verlichting in deze (toch nog best) donkere dagen heeft Leon het volgende bedacht.

 

Mondo Leone’s Binnenpretpakket

Als je meedoet krijg je de hele maand februari 2022 iedere dag om 17:00 uur een ‘Binnenpretje’. Dat is een idee / liedje / verhaal dat even iets zal laten gebeuren in je hoofd en hart. Pliengggg! Een ander geluid in je bovenkamer.

In het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering zal uw Binnenpretpakketbezorger 28 dagen lang (want februari schrikkelt) iedere dag een filmpje van zo’n vijf minuten maken dat aangevuld zal worden met extra beelden en krullen en wat zal verschijnen op een geheim deel van de Mondo Leone site waar uitsluitend de mensen die Binnenpretpakketjes hebben besteld toegang toe zullen hebben.

Leon: “Ook lijkt het me al langer superleuk om iets te gaan doen met ingezonden foto’s of berichten. Dus waarom niet nu? Mensen die meedoen kunnen naar aanleiding van de fotootjes die ik zal laten zien, of andere dingen die gebeuren in het Binnenpretpakket foto’s (of teksten of wat dan ook) inzenden waar ik ook weer iets mee zal doen. Waar ik weer bij zal aanhaken. En dan zijn jullie weer. Zo gaan we elkaar een beetje optillen en opfleuren. Ik trek er de hele maand voor uit. Ik zit anders toch thuis. Het zal gaan over ‘thuis’ en ‘uit’. En het zal niet dubbelen met de Quarantaine Club. Het zal ook visueler zijn dan de Quarantaine Club. Dus ik moet weer echt stevig aan de bak.”

Met in elk geval een primeur! Een nieuw liedje met de titel: ‘Liedje voor mijn vrouw dat eigenlijk gezongen zou moeten worden door een echte zanger maar daar is ze niet mee getrouwd.’ En het verhaal van hoe ik helemaal naar Maastricht ging voor een gebakken ei.

Weer voor dezelfde prijs (niks inflatie) die jullie voor Mondo’s online avonturen gewend zijn.

  • 1 Euro per dag.

Dus 28 euro. Je kunt eenmaal daags een Binnenpretje nemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook twee weken wachten en er 14 kijken. Dan heb je een thuiskamerconcert van zo’n uurtje. En dat twee keer dus!

 

Zin in?

  • Maak 28 euro over naar NL 79 RABO 0394 5702 86 tnv LJGP Giesen en stuur een mail naar club@mondoleone.nl als je dat gedaan hebt waarbij je een deel van je rekeningnummer vermeldt. Dan weet Leon dat je van de partij bent.