graffiti...

blinde muren in trier
- deel 5 - muren met een accent
Blinde muren in Trier - the walls of Trier.

In de binnenstad van Trier vind je vrij veel blinde muren die er mooi aangetast door de tijd uitzien, waardoor er ware kunstwerken zijn ontstaan. Bij de echte oude muren is soms graffiti weggehaald, soms is mos weggehaald of klimop, maar schimmels en andere tijdsverschijnselen zijn wel degelijk terug te vinden. Muren met een geschiedenis dus, en regelmatig ook muren die je als "gevonden kunstwerk" kunt beschouwen.

De onderverdeling in vijf categorieŽn is ietwat arbitrair, maar hier vind je, als vijfde en laatste in de reeks, de "muren met een accent", en dat kan een subtiele kleine graffiti zijn, een brievenbus, een blinde deur, een weggewerkt raam of een ander soort accent.

Het is ook hier de moeite waard om wat langer bij elke muur te blijven kijken, want er is opnieuw veel te zien aan details en kleurnuances.

De galerie werkt als volgt: je klikt op een van de plaatjes, dan verschijnt het plaatje vol in beeld. Rechts in beeld klikken en je gaat verder naar het volgende plaatje, links naar het vorige, ernaast en je komt weer hier.

La Galleria Holly Moors

 

terug naar de startpagina van moors magazine